top of page

Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: 13. tammikuuta 2023

 

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntöjämme ja menettelyjämme, jotka koskevat tietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palvelua, ja kertoo sinulle tietosuojaoikeuksistasi ja siitä, kuinka laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tulkinta ja määritelmät

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjain kirjoitetaan isolla, on merkitykset, jotka on määritelty seuraavissa olosuhteissa. Seuraavilla määritelmillä on sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikkö- vai monikkomuodossa.

Määritelmät

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksia varten:

  • Yhtiöllä (tässä Sopimuksessa joko "Yhtiö", "Me" tai "Meidän") tarkoitetaan Maaritin hieronta ja hyvinvointia, Seittemänmiehenkatu 2 05800 Hyvinkää.

  • Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto asettaa tietokoneellesi, mobiililaitteellesi tai mille tahansa muulle laitteelle ja jotka sisältävät tiedot selaushistoriastasi kyseisellä verkkosivustolla sen monien käyttötarkoitusten ohella.

  • Maa viittaa Suomeen.

  • Laitteella tarkoitetaan mitä tahansa laitetta, jolla on pääsy Palveluun, kuten tietokonetta, matkapuhelinta tai digitaalista tablettia.

  • Henkilötiedot ovat mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön.

  • Palvelu viittaa Verkkosivustoon.

  • Palveluntarjoajalla tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja Yhtiön puolesta. Se viittaa ulkopuolisiin yrityksiin tai Yhtiön palveluksessa oleviin henkilöihin helpottamaan Palvelua, tarjoamaan Palvelua Yrityksen puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai avustamaan Yritystä Palvelun käytön analysoinnissa.

  • Käyttötiedoilla tarkoitetaan tietoja, jotka kerätään automaattisesti, joko Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivukäynnin kesto).

  • Verkkosivusto viittaa osoitteeseen Maaritin.com, johon pääsee osoitteesta https://www.maaritin.com/
     

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Kerättyjen tietojen tyypit
Henkilökohtaiset tiedot

Palveluamme käyttäessäsi voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia tunnistetietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai sinuun tunnistamiseen. Henkilökohtaisia tunnistetietoja voivat olla, mutta niihin rajoittumatta: Osoite, postinumero, kaupunki

Käyttötiedot
  • Käyttötiedot kerätään automaattisesti Palvelua käytettäessä.

  • Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet-protokolla-osoite (esim. IP-osoite), selaintyyppi, selainversio, Palvelumme sivut, joilla vierailet, vierailusi aika ja päivämäärä, näillä sivuilla käytetty aika ja muut diagnostiset tiedot.

  • Kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta, voimme kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi IP-osoite, matkapuhelimesi käyttöjärjestelmä, käyttämäsi mobiili Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

  • Saatamme myös kerätä tietoja, joita selaimesi lähettää aina, kun vierailet Palvelussamme tai kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta.
     

Seurantatekniikat ja evästeet
 

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme toimintaamme Palvelussamme ja tallentaaksemme tiettyjä tietoja. Käytetyt seurantateknologiat ovat tunnisteita ja komentosarjoja tiedon keräämiseen ja seurantaan sekä Palvelumme parantamiseen ja analysointiin. 
 

Käyttämiämme tekniikoita voivat olla:

  • Evästeet tai selaimen evästeet. Eväste on pieni tiedosto, joka on sijoitettu laitteellesi. Voit ohjeistaa selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää kaikkia Palvelumme osia. Ellet ole säätänyt selaimesi asetuksia niin, että se kieltää evästeet, palvelumme voi käyttää evästeitä.

  • Verkkojäljitteet. Tietyt Palvelumme osiot ja sähköpostimme voivat sisältää pieniä sähköisiä tiedostoja, jotka tunnetaan verkkojäljiteinä (kutsutaan myös selkeiksi gifeiksi, pikselitunnisteiksi ja yhden pikselin gifeiksi), joiden avulla yritys voi esimerkiksi laskea kyseisillä sivuilla vierailleet käyttäjät. 

  • Evästeet voivat olla "pysyviä" tai "istuntokohtaisia" evästeitä. Pysyvät evästeet pysyvät henkilökohtaisella tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun siirryt offline-tilaan, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet verkkoselaimen.

 

Käytämme sekä istunto- että pysyviä evästeitä alla määriteltyihin tarkoituksiin:
 

Välttämättömät / välttämättömät evästeet

Tyyppi: Istuntoevästeet

Hallinnoija: Me

Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit tarjota sinulle verkkosivuston kautta saatavilla olevia palveluita ja mahdollistaa joidenkin sen ominaisuuksien käytön. Ne auttavat todentamaan käyttäjiä ja estämään käyttäjätilien vilpillisen käytön. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota, ja käytämme näitä evästeitä vain tarjotaksemme sinulle kyseiset palvelut.


Evästekäytäntö / Ilmoitus Evästeiden hyväksymisestä
Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoija: Me

Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.


Toiminnallisuusevästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoija: Me

Tarkoitus: Näiden evästeiden avulla voimme muistaa valinnat, jotka teet käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten kirjautumistietosi tai kielivalintasi. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi kokemus ja välttää sinun tarvitse syöttää asetuksesi uudelleen aina, kun käytät verkkosivustoa.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja evästevalinnoistasi on evästekäytännössämme tai tietosuojakäytäntömme Evästeet-osiossa.
 

 

Henkilötietojesi käyttö
 

Yritys voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelumme tarjoaminen ja ylläpito, mukaan lukien Palvelumme käytön valvonta.
     

  • Ottaaksemme sinuun yhteyttä: Ottaaksemme sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai tekstiviestillä, jotka koskevat informatiivista viestintää, jotka liittyvät toimintoihin tai tuotteisiin.
     

  • Pyyntöjesi hallinta: Osallistuminen ja pyyntöjesi hallinta Meille.
     

  • Muihin tarkoituksiin: Voimme käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten data-analyysiin, käyttötrendien tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä Palvelumme, tuotteidemme, palveluidemme, markkinoinnin ja kokemuksesi arvioimiseen ja parantamiseen.

 

Saatamme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:
 
  • Palveluntarjoajien kanssa: Voimme jakaa henkilötietojasi Palveluntarjoajien kanssa seurataksemme ja analysoidaksemme Palvelumme käyttöä ja ottaaksemme sinuun yhteyttä.
     

  • Suostuksellasi: Voimme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi.
     

Henkilötietojesi säilyttäminen

 

Yritys säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietosi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja laillisten sopimuksiemme ja käytäntöjemme noudattamiseksi.

Yritys säilyttää myös Käyttötiedot sisäisiä analyysejä varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai Palvelumme toimivuuden parantamiseen tai meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää nämä tiedot pidempiä aikoja.

 

Henkilötietojesi siirto

Tietojasi, mukaan lukien henkilötietojasi, käsitellään Yhtiön toimipisteissä ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää – ja niitä voidaan ylläpitää – tietokoneissa, jotka sijaitsevat kaupunkisi tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttöalueellasi.
 

Suostumus tälle tietosuojakäytännölle ja sen jälkeen tällaisten tietojen toimittaminen edustaa suostumustasi kyseiseen siirtoon. Yritys ryhtyy kaikkiin kohtuudella tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei käytössä ole riittävää valvontaa, mukaan lukien Tietosi ja muut henkilötietosi.
 

 

Henkilötietojen poisto

 

Sinulla on oikeus pyytää meiltä sinua koskevien keräämiemme henkilötietojen poistamista. Voit myös ottaa meihin yhteyttä pyytääksesi henkilökohtaisten tietojesi poistamista. Huomaa kuitenkin, että meidän on ehkä säilytettävä tiettyjä tietoja, kun meillä on siihen laillinen velvoite tai laillinen peruste.

 

Henkilötietojesi paljastaminen

Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa Yritystä voidaan vaatia luovuttamaan henkilötietojasi, jos laki niin vaatii tai viranomaisten (esim. tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin vastataan.

Muut lakivaatimukset

Yritys voi luovuttaa henkilötietojasi vilpittömässä mielessä, että tällainen toimenpide on tarpeen:

  • Noudata lakisääteistä velvoitetta

  • Suojaa ja puolustaa Yhtiön oikeuksia tai omaisuutta

  • Estä tai tutki mahdollista Palveluun liittyvää väärinkäyttöä

  • Suojaa Palvelun Käyttäjien tai yleisön henkilökohtainen turvallisuus

  • Suojaa oikeudelliselta vastuulta
     

Henkilötietojesi turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että kaikki Internetin kautta tapahtuva tiedonsiirto tai sähköinen tallennustapa ei ole 100 % turvallinen. Emme voi taata tietojesi ehdotonta turvallisuutta.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei koske ketään alle 13-vuotiaita. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia tunnistetietoja keneltäkään alle 13-vuotiaalta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet henkilötietoja keneltä tahansa alle 13-vuotiaalta ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme toimenpiteisiin poistaaksemme nämä tiedot palvelimiltamme.

Jos meidän on luotettava suostumukseen tietojesi käsittelyn laillisena perustana ja maasi edellyttää vanhemman suostumusta, voimme vaatia vanhempasi suostumuksen ennen kuin keräämme ja käytämme näitä tietoja.

 

Linkit muille verkkosivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön. Emme voi valvoa kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä emmekä ota niistä vastuuta.

 

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.


Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme "Viimeksi päivitetty" -päivämäärän tämän tietosuojakäytännön yläosassa.
 

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan tällä sivulla.

 

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä:

Sähköpostitse: maarit.toivonen@gmail.com

bottom of page